Shibuya & Ikebukuro, eli ”minne kaikki jenini hävisivät??”

Päivä loppu, rahat poissa.

Käytiin Tainan kanssa shoppailemassa tänään Shibuyassa ja Ikebukurossa. Tarkoitus oli lähinnä käydä katsomassa Shibuyan Loftissa tuliaisia ja Ikebukuron Pokemon Centerissä katsomassa lisää tuliaisia.

Vaan kuinka kävikään. Tuliaiset onneksi löytyivät, mutta löytyi samalla vähän muutakin! Tainan reissubudjetti ei kovasti huvennut, mutta eräs muu turisti kävi shoppailemassa edellisten lisäksi vaatekaupassa (osoittautui, että suurin osa vaatteistani on melko käyttökelvottomia, koska on LÄMMIN <3), mangakellarissa Shibuyassa (”No totta kai ostat koko 12-osaisen sarjan ekstrapokkareineen, kyllä se laukkuun mahtuu!” T. Taina) ja lopulta myös kirjakaupassa Ikebukurossa (lukemattomien JLPT-oppaideni määrä kasvoi jälleen yhdellä). Matkalaukun saaminen vaa’asta ohi lentokentällä tuntuu jo nyt jännittävältä extreme-urheilulta.

Olen aina ylpeillyt sillä, etten shoppaile ulkomailla ja ahda laukkuani täyteen tavaraa, mutta Japanin kaikki kivat jutut osuvat suoraan ostoshermoon. Vielä uskomattomasti ”en-enää-koskaan-osta-mitään”-muuton jälkeen. Kaikki täällä on kivan halpaa (esim. sarjakuvapokkarit 300 jeniä eli reilu 2 euroa kappale) ja varmasti sellaista, mitä ei Suomesta löydä.

Jos haluatte tulkkareita, varatkaa ne nopeasti, että mahtuvat vielä laukkuun! xD

Syötiin tänään kareeta (Elina) ja gyuudonia (Taina). Vaihdettiin siis hetkeksi halpoihin japanilaisiin pikaruokiin, kun ollaan edelliset pari päivää vedetty vähän kalliimpia ruokia.

Sää on ollut kiva siitä lähtien kun tultiin, eli joka päivä on yli 20 astetta ja huomiseksi on luvattu jo 27 astetta. Huomenna mennään käymään naapuriprefektuuri Saitamassa moikkaamassa vanhaa enkunryhmää (opetin englantia jonkin verran ollessani viimeksi Japanissa). Pääsee taas pitkästä aikaa käymään Kawagoessa ja syömään okonomiyakia ja moikkaamaan lisää vanhoja tuttuja! Kunhan ei grillaannuta hengiltä matkalla.

Mainokset

Leave a reply

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s