Eeppisesti eksyksissä: Michigan

Nyt on kotiuduttu reissulta Helsinkiin (Taina menee vielä Islannissa), joten tässä tulee melko lailla tiivistetty selostus eeppisen randomista loppureissusta.

Eli, palattiin sunnuntaina Chicagoon ja mietittiin, että mitäköhän sitä elämällään tekisi. Palloiltiin maanantaina vielä Chicagossa kaupoilla ja syömässä ja kahvilla. Todettiin kuitenkin, että kyllä Chicagossa on kaikki nähtävä nähty, joten päätettiin lähteä pienelle kierrokselle Michiganiin. Pienelle, mutta todella randomille kierrokselle Michiganiin!

Ekaksi suunnattiin Kalamazoohon, josta ei valitettavasti ole kuvia, koska unohdin kuvata. Käytiin siis moikkaamassa paikkakunnalla asuvaa Austinia, joka otti jonkin verran kuvia. Niitä voi bongata facebookista jos tahtoo. Tunnen Austinin Japanin-vaihdon ajalta, joten käytiin lounaalla ja illalla pelaamassa korttipelejä paikallisessa kuppilassa. Oli superhauska ilta, ja saatiin Austinin entiseltä tyttöystävältä pummittua myös majapaikka itsellemme. Tunnen oloni freeloaderiksi, kun ilmestytään yhden päivän varoitusajalla kyselemään majoitusta, mutta no…. jos ei olisi ollut pokkaa tehdä niin, olisi jäänyt yksi mahtava päivä komematta. Oletan että kaikilla oli hauska, joten reissu onnistui tosi hyvin. Ilman Tainaa en olisi varmaan edes toteuttanut näin mahtavan hullua ideaa!

Mahtavan hulluihin ideoihin kuuluu myös se, että Hiroki oli vaihdossa Kalamazoossa, joten mentiin keskiviikkoaamuna Kalamazoon lentokentälle sanomaan heiheit. Ilmestyminen Kalamazoon kentälle, joka on kirjaimellisesti keskellä ei mitään, oli niin random veto, ettei Hiroki meinannut edes tajuta meidän olevan siellä. XD

Kalamazoosta jatkettiin toiselle pienelle paikkakunnalle Benton Harboriin, jossa asuu myös Japanin-vaihdosta tuttu Carleen. Jäätiin pois Benton Harborin bussipysäkille, katsottiin vähän ympärillemme ja todettiin, että missä hitossa me ollaan, kun täällä ei ole MITÄÄN. Autoliikkeitä, huoltiksia, tie. Ei paljon muuta. Peltoa.

Päästiin kuitenkin rullaamaan matkalaukkumme läheiseen perheravintolaan ja selvitettiin että paikalla on ostoskeskus. Niinpä talsittiin jälleen jokunen kilometri ostoskeskukselle, joka facebook-arvioiden mukaan odottaa zombiapokalypsiä, koska se on niin tyhjä. Iso osa kaupoista oli lopettanut, käytävät autioita ja paikka oli muutenkin enemmän tai vähemmän kuollut. Lopulta Carleen tuli kuitenkin hakemaan meidät pois, käytiin syömässä ja sitten saatiin Carleenin kyydillä kierros kaksoiskaupungin toisella puolella eli St. Josephissa, joka on jonkin verran eloisampi paikka. Yllä olevista kuvista suurin osa on juurikin St. Josephista, joka sijaitsee Michigan-järven rannalla.

Keskiviikkoiltana palattiin Chicagoon ja meillä oli tarkoitus olla hostelli varattuna, mutta…. oltiin tehty varaus väärälle päivälle. :’D Ei mene ihan niin kuin Strömsössä. Katsoin myös juna-aseman nimen väärin, joten jouduttiin suunnistamaan jonkin verran öisessä Chicagossa ja saavuttiin lopulta puolikuolleina hostellille nukkumaan.

Viimeinen Chicago-päiväni eli torstai sujuikin sitten enimmäkseen koomatessa, levykaupoilla ja syödessä, kunnes tuli aika lähteä lentokentälle. Jätin Tainan majoittumaan outoon hostelliin jossa oli flegmaattinen respamies ja suuntasin O’Haren lentokentälle jo ties kuinka monetta kertaa saman reissun aikana.

O’Haren lentokenttä tulikin harvinaisen tutuksi, koska paluulentoni oli kaksi tuntia myöhässä ja odottelin aika pitkän aikaa lähtöä. Koska kone oli niinkin paljon myöhässä, missasin jatkolentoni Tukholmassa ja jouduin sielläkin odottamaan uutta lentoa kaksi tuntia. ”:D” Ainakin sain ilmaisen kahvikupongin siitä hyvästä.

Ja nyt tosiaan olen Suomessa, edelleen yhtenä palana! Huomenna käyn hakemassa Islannin kautta palanneen Tainan lentokentältä ja suuntaan kotiin…. joskin tällä hetkellä mulla ei ole virallisesti kotia, koska olen kuukauden verran asunnoton pummi. Välillä tosin tuntuu siltä, että koko maailma on mun koti. Ei sillä ole väliä, missä olen, vaan kenen kanssa olen siellä. Koti on kaikkialla, missä on mulle rakkaita ihmisiä. Valitettavasti osa ihanista ihmisistä on aina eri puolilla maailmaa, joten tilaisuuksia nähdä ei ole kovinkaan paljon!

Mainokset

Leave a reply

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s