Chicagosta New Yorkiin

Reissua takana viikko, ja on jo pakko jättää päivien numeroinnit pois. Reissupäivät kuluvat niin äkkiä, ettei meinaa mukana pysyä. Nyt siis viikko matkaamista takana ja Chicagon maisemat vaihtuivat tänään New Yorkiin. Siitä miten tänne Nykiin päästiin (vähän tuskaisesti) kerron myöhemmin, mutta sitä ennen vikat päivät Chicagossa.

Yllä olevat kuvat ovat siis vielä Chicagosta, jossa vietimme päivämme juustokakkua syöden (The Cheesecake Factory, omnomnom), kuljeskellen ja tiedemuseossa pyörien. Tiistaina käytiin valokuvanäyttelyssä (koska bongasin sen jostain) ja se oli überhieno. Näyttelyn teemana oli siis sota Lähi-idässä ja no…. tiedätte kyllä, että sellainen kiinnostaa journalistia aika paljon. Haluan joskus itse ottaa yhtä hienoja ja ajatuksia herättäviä kuvia.

Aika iso osa noista omista kuvistani on Museum of Science and Industrysta keskiviikolta, koska vietettiin kyseisessä museossa yksi kokonainen päivä. Museum of Science and Industry on siis isommanpuoleinen Heureka, jossa on kaikkea tieteeseen liittyvää näkemistä ja kokemista. Museo oli niin iso, ettei saatu edes kaikkea kierrettyä päivän aikana. Oli kyllä paljon mielenkiintoisia näyttelyitä.

Ilta koomattiin kämpillä, pestiin vähän pyykkiä ja sitten seuraavana aamuna eli tänään suunnattiin kohti New Yorkia.

Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä!

Aamulla herättiin Tainan kanssa aiempaan lentokoneeseen kuin Hiroki. Varattiin kentälle selviytymiseen aika nafti aika, mutta ajattelin, että pärjätään ihan hyvin. No, pärjättiinkin ihan hyvin kunnes juna HAJOSI raiteelle. Kuljettaja onneksi sai sen nytkähtelevästi ja hitaasti liikkeelle, mutta check-in meni ihan viime tippaan (oltiin siinä 5-10 min ennen takarajaa) ja kipitettiin koneeseen varttia ennen koneen lähtöaikaa. Ehdittiin!

….mutta ei siinä vielä kaikki. Kun tultiin New Yorkiin, Hiroki laittoi viestiä, että sen oma kone oli pari tuntia myöhässä lähtöaikataulusta ja jonkun piti käydä hakemassa meidän seuraavan majapaikan avain. Me sitten Tainan kanssa kävimme hakemassa avaimen ja menimme jo rappukäytäväänkin, kunnes huomasimme, että…. meillä ei ollut asunnon numeroa. Pelkkä talon numero ja avaimet ilman minkäänlaista merkintää siitä, MIKÄ asunnon numero on.

Ei siinä mitään, kysyttiin numeroa Hirokilta ja Hiroki asunnon omistajalta, joka ei vastannut. Mentiin Tainan kanssa läheiseen Starbucksiin dataamaan ja odottelemaan ja istuttiinkin siellä sitten yli kaksi tuntia. Saatiin viimein osoite ja nyt ollaan kämpillä odottelemassa Hirokia, joka lähti lentokentälle hakemaan japanilaista kaveriaan. Kello on siis yksitoista illalla ja lähdettiin kaikki Chicagon-asunnosta aamulla.

Mut joo nyt ruokaa ja sitten olen valmis kohtaamaan huomisen perjantai kolmannentoista! Ei tästä enää kovin moni muu asia voi mennä enemmän pieleen. :D

 

Mainokset

Leave a reply

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s